Stilladsfirma med beliggenhed i Aarhus

Vi er et stilladsfirma i Århus med beliggenhed i Tilst, hvorfra vi kan løse opgaver i hele Aarhusområdet samt andre dele af Østjylland. Vi har desuden kontorfaciliteter i Brabrand.

Vi henvender os både til private kunder, som eksempelvis ønsker at få renoveret facaden eller taget, men hjælper også erhvervskunder, hvor vi både opsætter stilladser til industri og større byggeprojekter.   

Stort set alle stilladsfirmaer lægger miljø/all risk forsikringer oven i det oprindelige tilbud – det gør vi ikke. Disse forsikringer svarer til cirka 5-7% af prisen før moms, som ved større projekter kan resultere i store omkostninger for dig som kunde.  

Derudover er det almindeligt at tage cirka 150 kr. per dag i leje af et 80 kg el-hejs til facadeopgaver, hvilket vi også udlåner gratis til vores kunder.   

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, og er altid klar på en ufordrende opgave for vores kunder. Dette gælder uanset om opgaven er lille eller stor. Du kan læse mere om vores kompetencer og tidligere arbejde, her på hjemmesiden.

Kontakt os for alt med stilladsudlejning. Hos os kan du både få facadestilladser, industristilladser og rullestilladser