Rullestillads til ethvert formål i Århus

Står du og mangler et rullestillads til hjælp med lette opgaver? Så har vi det optimale produkt til dig. Rullestilladset er godt i forbindelse med små opgaver såsom:

  • malerarbejde
  • tagrenovering
  • mindre vedligeholdelsesopgaver

Vi tilbyder både facadestilladser og specialstilladser til private og erhverv. Vi har fokus på kvalitet og sætter vores kunders tilfredshed i højsædet.


Professionelle løsninger

Stilladserne er lavet af aluminium og er derfor nemme at håndtere for vores montører og kunder. Et stillads fungerer rigtig godt til hurtige og nemme opgaver, som ikke kræver et omfattende materialebrug. Trods dets lette opbygning kan stilladset klare en jævnt fordelt belastning på 150 kg/m2.

De rullestilladser vi tilbyder vores kunder er kvalitetsstilladser fra Layher, som overholder de nyeste sikkerhedsbestemmelser. Det kan justeres i højden, hvilket giver mulighed for den optimale arbejdshøjde. Stilladset kan bruges til både indendørs og udendørs arbejde. Derudover er der mulighed for, at montere det med hjul så det er nemt at flytte.


Kontakt os

BILLIG-STILLADS.DK er beliggende i Århus, men vi tilbyder også arbejde i resten af Østjylland. Hvis du har brug for et rullestillads til mindre arbejdsopgaver, kan du kontakte os med din forespørgsel her på hjemmesiden og vi vil efterfølgende kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

Læs også omkring stilladsudlejning.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor og vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Galleri: